1

Akershus Teater og Østfold kulturutvikling presenterer KORPS av Knut Nærum Korps av Knut Nærum, Akershus Teater

En teaterforestilling som hyller korpslivet i bygd og by.

Akershus Teater og Østfold kulturutvikling presenterer KORPS av Knut Nærum, en teaterforestilling som hyller korpslivet i bygd og by.
Silje spiller trompet. Emil spiller fløyte. – Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke.
Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt.
Knut Nærums Ibsenprisen-nominerte tekst er varm og full av humor. Originalproduksjonen var et samarbeid mellom Teater Innlandet og Knut Nærum. Forestillingen gikk for fulle hus høsten 2017 til strålende anmeldelser i lokale aviser. Når vi nå kommer til Panorama, fyller vi scenen med lokale skolekorps! Det blir nye korps på scenen hver eneste kveld, så hver forestilling blir unik. Forestillingen er på ca. 90 minutter, og passer for hele familien.

Billetter til Korps av Knut Nærum, Akershus Teater

1. Lør 26. okt kl 19:00 Teatersalen Panorama Les mer Kjøp