Erik Mogeno - Livet med dukker

Om arrangementet

Alle mennesker drømmer om å bli noe. Noen vil bli profesjonell fotballspiller. Noen vil bli lege, noen vil bli verdensberømt artist. Erik ville bli Buktaler!
En smal, snever og gammel kunstform som er veldig populær i statene, men som vi i Norge ikke har sett så mye til. Før nå….


«Livet med dukker» er en forestilling du ikke har sett maken til. I 75 minutter drar Erik dere med inn i et univers hvor det meste kan snakke, det meste kan leve og i tillegg er det hysterisk morsomt. Dere får stifte bekjentskap med den spydige og jentegale kaninen Kalle. Erik sin sure og alltid negative gamle bestefar Kjell. Totningen Alf. Den snusfornuftige allergikeren Herman Andre og den nevrotiske rotta Geir. I tillegg til flere helt nye karakterer.
«Livet med dukker» handler i bunn og grunn om det som tittelen sier. Hvordan det er å vokse opp på et lite sted, og ha en såpass sær interesse, som nå har blitt til noe stort.


Erik Mogeno slo igjennom i 2010 etter han sikret seg finaleplass i Norske Talenter på Tv2. Etter dette tok han underholdningen som et levebrød og har reist landet rundt med sine show. Han har gjennomført over 2500 forestillinger.
De to siste årene har han og dukkene hans gjort det stort i sosiale medier, og flere av hans videoer har gått viralt på Tik Tok, YouTube og Facebook, og har per i dag over 20 millioner visninger. Det er sjeldent det lages forestillinger som 3 generasjoner kan reise sammen på og ha like mye glede av. Men dette har vært Erik sitt mål siden han begynte å skrive dette showet i starten av 2021.

Så ta med deg barn, barnebarn, besteforeldre, eller vennegjengen og gjør deg klar til å bli underholdt av Erik Mogeno og hans gøyale karakterer.
Anbefalt alder: fra 6 år og oppover!